študentska avtorska predstava / Ajdina Kreslin, Ivana Kocutar, Katarina Kolar, Luka Ravnik, Peter Pongrac, Pika Kovač, Sara Breskvar

Premiera

19. marec 2023 /Cankarjeva cesta 5 /

RAZPRODANO


Galerija

28. 2. 2023 - fotka promo.jpg

O predstavi

Predstava govori o beli mački, ali beli zajčiki ali pa angelčku; nekaj po tej formuli: bela+luškana+punca. Detajli še niso povsem izbrani. Potem nekdo igra na kitaro in nekdo drug prinese še en triangel. Med iskanjem okoliščin za uprizarjanje kriminalke protagonistka ob vsakem poskusu predčasno umre. Kako prekiniti ponavljajoče se umore, če so ti osnovni okvir zgodbe in kako ugotoviti kdo sploh je Lucy? Lucy kot Luciferka ali kot angel kot žrtev kot ženska kot nevesta ... Vsak si izbere poljubno število, steklenica vina, nekdo se na nekaj polula, sproščeno si odpri konzervo ananasa, marhaba!

Kolofon

Avtorice_ji: Ajdina Kreslin, Ivana Kocutar, Katarina Kolar, Luka Ravnik, Peter Pongrac, Pika Kovač, Sara Breskvar
Mentor: Rok Kravanja
Produkcija: Gledališče Glej

Več o ŠtudenTeatru

ŠtudenTeater je program za študente negledaliških programov, ki želijo nadgraditi svoje gledališko in ustvarjalno znanje in živeti oder. Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD), Gledališče Glej, Moment v sodelovanju z GT22, Hiša otrok in umetnosti in ZKD Nova Gorica s svojo profesionalno in strokovno podporo oblikujejo in vodijo ideje študentov v okvirih avtorskega, plesnega, lutkovnega, performativnega in glasbenega gledališča. 

Več na tej povezavi.