Abonma TRANSFERZALA je gledališko-plesni abonma, ki v sebi združuje izbor predstav petih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana, Nove Pošte (Slovensko mladinsko gledališče in Zavod Maska) ter Plesnega Teatra Ljubljana.

Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih po abonmaju: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri ter pritegniti vse tiste, ki bi te predstave še želeli videti.

Vsako sezono vam neodvisni odri ponujamo ogled predstav, ki so nastale na naših odrih, izmed katerih si abonent izbere po eno z vsakega odra. Prav tako bomo abonentom ponudili tudi poseben popust za ogled ostalih predstav, ki jih naši odri ponujajo znotraj abonmaja.

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone, kajti abonmajske predstave vseh petih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij ter po e-pošti. Abonma lahko vpišete na vseh petih lokacijah med delovnim časom blagajn.

Več informacij o programu in abonmaju je na voljo na spletni strani www.transferzala.si, prav tako vam bomo na vsa vprašanja odgovorili preko e-pošte info@transferzala.si.