študentska avtorska predstava / Davorin Juhart, Anastazija Leščak, Zala Reich, Nina Slanič, Eva Karolina Soršak, Jana Zorko

Premiera

08. marec 2024 /Skladovnica, Beethovnova 5
20240223_171643.jpg

O predstavi

Človek s strahom in tesnobo ne reagira le na dejanske nevarnosti, ampak tudi na pričakovana in namišljena nelagodja in nevarnosti, celo na takšne, ki se morda nikoli ne bodo zgodile. Občutek padanja, nezmožnost teka, izpadanje zob, umiranje, utapljanje ali pa opazovanje pretepa žiraf in soočenje s človekom, ki ga nikakor ne želimo videti. Situacije, ki jim v resničnem življenju sicer lahko ubežimo, nam podzavest z velikim užitkom postreže v sanjah.

Kolofon

Ustvarjalci_ke: Davorin Juhart, Anastazija Leščak, Zala Reich, Nina Slanič, Eva Karolina Soršak, Jana Zorko
Igralci_ke: Davorin Juhart, Anastazija Leščak, Zala Reich, Eva Karolina Soršak, Jana Zorko
Svetovalki: Tatjana Peršuh, Nina Pertot Weis
Ustvarjalka določenih rekvizitov: Hana Černivec
Produkcija: Gledališče Glej

Posebna zahvala: Lutkovno gledališče Maribor, Zavod BOB in Mladinski center ULCA

O ŠtudenTeatru

ŠtudenTeater je program za študente_tke negledaliških programov, ki želijo nadgraditi svoje gledališko in ustvarjalno znanje in živeti oder. Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD), Gledališče Glej, Moment v sodelovanju z GT22, Hiša otrok in umetnosti, ZKD Nova Gorica s svojo profesionalno in strokovno podporo oblikujemo in vodimo ideje študentov_k v okvirih avtorskega, plesnega, lutkovnega, performativnega in glasbenega gledališča.

 

Več o ŠtudenTeatru