Abonma TRANSFERZALA je gledališko-plesni-performerski abonma, ki v sebi združuje izbor predstav štirih ljubljanskih neodvisnih odrov: Centra kulture Španski borci, Gledališča Glej, Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana in Plesnega Teatra Ljubljana.
           

Združevanje slednjih, ki s svojo drzno in prepoznavno gledališko ter plesno produkcijo bogatijo kulturno dogajanje prestolnice, izvira iz preproste želje vseh sodelujočih po abonmaju: obiskovalkam in obiskovalcem kulturnih dogodkov predstaviti najboljše, kar ponujajo sodelujoči neodvisni odri ter pritegniti vse tiste, ki bi te predstave še želeli videti.

V sezoni 2023/2024 ponujamo plejado različnih predstav, ki so nastale na naših odrih, izmed katerih si bo abonent izbral po eno z vsakega odra. Prav tako bomo abonentom ponudili tudi poseben 50 % popust za ogled ostalih predstav, ki jih naši odri ponujajo znotraj abonmaja.
           

Vaša pot po Transferzali se lahko prične kadarkoli v času sezone 2023/2024, kajti abonmajske predstave vseh štirih odrov bodo na sporedu večkrat letno, o čemer vas bomo tudi obveščali preko spletne strani, socialnih omrežij oziroma e-pošte. Abonma boste lahko vpisali na vseh štirih lokacijah med delovnim časom blagajne (tj. uro pred katero koli predstavo) ali preko e-pošte info@transferzala.si.

Več informacij o programu in abonmaju je na voljo na spletni strani www.transferzala.si, prav tako vam bomo na vsa vprašanja odgovorili preko e-pošte info@transferzala.si.

trans.png

Kontakt

www.transferzala.si

info@transferzala.si